Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Διάγγελμα: Θα διασφαλιστούν άμεσα όλα τα ταμεία προνοίας

Διάγγελμα: Θα διασφαλιστούν άμεσα όλα τα ταμεία προνοίας
Λευκωσία: Θα διασφαλιστούν άμεσα όλα τα ταμεία προνοίας στις τράπεζες, ανακοίνωσε απόψε στο διάγγελμά του
προς το λαό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ως πρώτο από τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία η Κυβέρνηση δεσμεύεται να πάρει ώστε να σταθεί στο πλευρό όσως έχουν ανάγκη.

Εξήγγειλε, επίσης, ότι το Υπουργικό Συμβούλιο θα διορίσει ποινικούς ανακριτές για αναζήτηση και απονομή ευθυνών.


Ο πρόεδρος Αναστασιάδης και η αποστολή που τον συνόδευσε στις διαπραγματεύσεις με το Eurogroup, στις Βρυξέλλες, για τη δανειακή σύμβαση της Κύπρου με την Τρόικα επέστρεψε στην Κύπρο στις 6 το απόγευμα.

Ευχαριστίες Αναστασιάδη για την συμπαράσταση του κόσμου

Τις ευχαριστίες του στον κυπριακό λαό για τα μηνύματα συμπαράστασης, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

"Μου έδωσαν δύναμη στη δύσκολη χθεσινοβραδινή μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Κύπρο" υπογράμμισε ο Πρόεδρος.

Στο Προεδρικό ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας
Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκκος Δημητριάδης έφθασε στο Προεδρικό.
Ο κ. Αναστασιάδης μπήκε στο Προεδρικό λίγο πριν τις 19.00, όπου τον ανέμεναν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης ακολουθούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και, επίσης, βρίσκεται στο Προεδρικό, ενώ προς μερικών λεπτών εισήλθε και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.Στο Προεδρικό βρίσκεται και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.
Έφθασε λίγο μετά τις 1800 στην Κύπρο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφθασε γύρω στις 1810 με ιδιωτική πτήση στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τις Βρυξέλλες.
Στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου, τον υποδέχθηκαν οι δύο του κόρες, Έλσα και Ινώ, μαζί με άλλες 30 περίπου γυναίκες του ΔΗΣΥ. Με την είσοδο του Προέδρου στην αίθουσα το πλήθος τον χειροκρότησε και αυτός τις χαιρέτισε. Στη συνέχεια, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τις κόρες του και αναχώρησε για το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, όπου σε λίγο θα προβεί σε Δήλωση προς τον λαό για τη συμφωνία με το Γιούρογκρουπ.





philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...