Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Αυτοί είναι οι ασύλληπτοι δραπέτες των Τρικάλων


Αυτοί είναι οι ασύλληπτοι δραπέτες των Τρικάλων

Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι φυλακές Τρικάλων. Μετά τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από
τις οποίες διακινήθηκαν τα όπλα τύπου καλάσνικοφ εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, που δεν κατέληξαν πουθενά, υπάρχει κόντρα εντός του συνδικαλιστικού σωματείου των υπαλλήλων των φυλακών.

Νέα αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Τρικάλων. Σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν πριν από λίγη ώρα, μέσα στο κελί του Παναγιώτη Βλαστού δύο κινητά τηλέφωνα. 

Υπενθυμίζεται ότι και στην πρώτη έρευνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα κελιά μετά τη μαζική απόδραση της Παρασκευής 22 Μαρτίου, βρέθηκαν πέντε λάμες, τέσσερις λίμες κοπής μετάλλων, καθώς και δύο μαχαίρια. 

Μέσα σε όλα, το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας σε αγροτική περιοχή στα σύνορα των νομών Λάρισας και Τρικάλων, άλλος ένας από τους δραπέτες.

Επίσης, στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των οκτώ υπολοίπων δραπετών που διαφεύγουν της σύλληψης.
Αναλυτικά:1) (Επ.) LULI (Ον.) FLAULANT του ASQERI και της HEME ή HENA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-04-1986 στην Αλβανία2) (Επ.) LIKA (Ον.) EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία3) (Επ.) KUPA (Ον) ILIR του FATMIR και της MELEQE , ο οποίος γεννήθηκε την 24-01-1986 στην Αλβανία4) (Επ.) KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία5) (Επ.) CALA (Ον) KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA , ο οποίος γεννήθηκε την 10-06-1988 στην Αλβανία6) (Επ.) MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία7) (Επ.) LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία8) (Επ.) SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA (Ον) FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR και της NURIE ή NURIJE , ο οποίος γεννήθηκε την 24-02-1982 στην Αλβανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...