Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Το «έξυπνο» Galaxy S ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις


Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει οι πωλήσεις του «έξυπνου» κινητού
τηλεφώνου Galaxy S της Samsung.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταγράψει περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με το δίκτυο ABC. Το πρώτο μοντέλο της σειράς κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από περίπου τρία χρόνια.

Αναλυτικότερα, όπως γνωστοποίησε η Samsung, έως σήμερα έχουν πουληθεί 25 εκατομμύρια Galaxy S, 40 εκατομμύρια Galaxy S II και 41 εκατομμύρια Galaxy S III.

Το Galaxy S κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά τον Μάιο του 2010, σε μια προσπάθεια της Samsung να ανταγωνιστεί την Apple, η οποία είχε ήδη λανσάρει το iPhone από το 2007.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών HIS iSuppli, τον προηγούμενο χρόνο, η Samsung κατέγραψε περισσότερες πωλήσεις συμβατικών κινητών τηλεφώνων από τον βασικό της ανταγωνιστή, τη φιλανδική Nokia και παράλληλα ξεπέρασε σε πωλήσεις τον βασικό της ανταγωνιστή στον τομέα των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, την Apple.

Αναλυτές της αγοράς εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι μέχρι το καλοκαίρι, η Samsung θα ανακοινώσει τη νέα έκδοση της επιτυχημένης της σειράς, το Galaxy S 4.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...