Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Η Τζόντι Φόστερ μίλησε δημόσια για την ομοφυλοφιλία της!Οι Χρυσές Σφαίρες τα είχαν όλα! Λαμπερές παρουσίες, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και… αποκαλύψεις!

Χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Τζόντι Φόστερ, μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά της, την ώρα που ευχαριστούσε το κοινό για το βραβείο Cecil B. Demille .

«Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να πω κάτι που ποτέ πριν δεν έχω παραδεχτεί δημόσια. Μια δήλωση που με αγχώνει λίγο», ξεκίνησε η ηθοποιός και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω "βγει έξω από την ντουλάπα" περίπου χίλια χρόνια πριν. Τότε που, ως ένα εύθραστο νεαρό κορίτσι, το ανακοίνωσα σε μερικούς έμπιστους φίλους και την οικογένειά μου. Όσον αφορά γιατί δεν το έκανα πριν, αν και εσείς έπρεπε να πολεμήσετε ενάντια αντίξοων συνθηκών για μια ζωή που να την αισθάνεστε αληθινή και τίμια, τότε ίσως να εκτιμούσατε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο».

Μάλιστα ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της, Cydney Bernard: «Σε ευχαριστώ, είμαι περήφανη για τη ζωή μας, τους δυο μας γιους, που είναι ο λόγος να ζω και να αναπνέω», είπε η Τζόντι Φόστερ, καταφέρνοντας να συγκινήσει το κοινό.

Ο Mel Gibson, την ώρα που άκουγε τη φίλη του να ομολογεί τη σεξουαλικότητα της, την χειροκροτούσε και σφύριζε επιδοκιμαστικά.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...