Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας - Θρηνεί όλη η Κρήτη


Η τελευταία πράξη στο δράμα της 12/12/12 γράφεται, σήμερα Πέμπττη, με τις
κηδείες των Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, που θα ταφούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, στην Εκκλησία της Πρωτοσεπτεμβριανής Παναγίας στον Πετρέ Ρεθύμνου και το Θραψανό, στις 15.00 και στις 11.00 αντίστοιχα.

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την εκκλησία στο Θραψανό, όπου με πομπή ασθενοφόρων έφθασε η σορός του άτυχου διασώστη του ΕΚΑΒ.

Τραγικές φιγούρες η μάνα και η σύζυγος του προέδρου των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους Βαγγέλη τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ο Κελαράκης αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει την εκκλησία ενώ την εξώδιο ακολουθία ψάλλει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος. Η κηδεία του δεύτερου θύματος, του Δημήτρη Βουρβαχάκη, θα γίνει στις 15.00

«Παγωμένοι» συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των  θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...