Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων την ώρα του μνημοσύνουΤραγική ήταν η σημερινή επέτειος για το Ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα. Ο πρώην
Δήμαρχος Παϊων και νύν αντιδήμαρχος Έργων Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του διευρυμένου Δήμου Καλαβρύτων Κώστας Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή απο ανακοπή καρδιάς στο λόφο του Καππή, (εκεί όπου είχαν δολοφονηθεί από τους Γερμανούς οι άνδρες των Καλαβρύτων), την ώρα που γινόταν η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων, μπρος στα έκπληκτα μάτια των επίσημων προσκεκλημένων, των παρευρισκομένων και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Επί τόπου έσπευσαν οι παρευρισκόμενοι να βοηθήσουν, με πρώτο τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαίας και καρδιολογο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο αλλά δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες,, ήταν ήδη αργά.  Διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων που επέστρεψε από το νοσοκομείο ενημερωσε τους καλεσμένους της πολης ότι ο Κώστας Ασημακόπουλος κατέληξε.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...