Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Νεκρός ο Καραντωνάκης του Πλατανιά



Σκοτώθηκε ο  16 χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του Πλατανιά Ζαχαρίας Καραντωνάκης, λίγο μετά τις 20:00 όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο.
Η χανιώτικη ομάδα με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την οδυνηρή είδηση :

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο τραγικός  χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική "οικογένεια" του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:
''O Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της ΠΑΕ Πλατανιά, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.''

Η πορεία του

Ο Ζαχαρίας Καραντωνάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ροδωπού, π΄ όπου κατάγεται,συνέχισε σε αυτά της Ιωνίας 2000 και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στον Πλατανιά. Ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας ομάδας της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΧ της σεζόν 2011-2012 και της Μικτής Κρήτης, που κατέλαβε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...