Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δώρο ζωής για τον Γκαλέτι από τον πατέρα του!

Δώρο ζωής για τον Γκαλέτι από τον πατέρα του!

Όνειρα και πάλι μπορεί να κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μετά το «δώρο ζωής» που
ετοιμάζεται να πάρει από τον πατέρα του.
Ένα από τα καλύτερα εξτρέμ που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά αναγκάστηκε να πει άδοξο «αντίο» στην αγωνιστική δράση λόγω της σοβαρής ασθένειας που τον «χτύπησε» στο διάστημα που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε διαγνωσθεί με νεφρική ανεπάρκεια, ζητώντας μάλιστα αποζημίωση από την ομάδα του Πειραιά. Τη λύση στο πρόβλημα υγείας του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή θέλησε να δώσει ο πατέρας του, ο οποίος θα δωρίσει το ένα του νεφρό στο γιο του σύμφωνα με την Espresso.
Οι εξετάσεις συμβατότητας έδειξαν ότι η μεταμόσχευση μπορεί να γίνει και η επέμβαση προγραμματίστηκε για τις αρχές του Οκτωβρίου. Αν όλα πάνε καλά, ενδέχεται να επιστρέψει στα γήπεδα.
«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε στο TN.ar

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...