Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφέρει 65 εκατ. δολάρια σε όποιον... μαγέψει την λεσβία κόρη του


Είναι ένας από τους πλουσιότερος ανθρώπους του Χονκ Κονγκ και μόλις έκανε μια εξαιρετικά προκλητική δημόσια πρόταση, προσφέροντας
65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άνδρα κατορθώσει να μαγέψει την κόρη του. Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων Cecil Chao Sze-tsung που πασχίζει να αλλάξει την φύση της 33χρονης θυγατέρας του η οποία είναι ομοφυλόφιλη!

«Δεν με απασχολεί αν είναι φτωχός ή πλούσιος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή καρδιά», δήλωσε ο Cecil Chao Sze-tsung στέλνοντας μηνύματα ελπίδας σε όσους επίδοξους γαμπρούς σπεύσουν να ζητήσουν το χέρι της Gigi Chao. Η απόφασή του να «τακτοποιήσει» την κόρη του πάρθηκε έπειτα από φήμες που κυκλοφόρησαν για πραγματοποίηση γάμου της 33χρονης με την επί επτά χρόνια αγαπημένη, στη Γαλλία.

Θέλοντας λοιπόν να πείσει προφανώς τον εαυτό του για το αντίθετο δήλωσε ότι «αυτός ο γάμος δεν έγινε ποτέ», καλώντας για άμεση βοήθεια από πρόθυμους άνδρες που επιθυμούν να τον έχουν για πεθερό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του να πείσει για το αντίθετο, τονίζει ότι δε θέλει η κόρη του, η οποία είναι απόφοιτος Αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ιδιαιτέρως εμφανίσιμη, να πιεστεί για την απόφαση του γάμου με έναν άνδρα. Δεν είναι αρκετή όμως η διαβεβαίωση του πατέρα της για εκείνους που τον κατηγορούν για «εξευτελισμό» και «ξεπούλημα» της κόρης του.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...