Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κρατούμενος πίσω από την πισίνα;



«Με το κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης που εξαρθρώθηκε την άνοιξη του 2011 φέρεται να συνδέεται η κατασκευή της...

πισίνας στο προαύλιο του Ψυχιατρείου του Κορυδαλλού», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή η οποία δίνει συνέχεια στις αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ για το χτίσιμο πισίνας, μπάρμπεκιου και άλλων κατασκευών στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέρος από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου δόθηκαν από άτομο που συμμετείχε στο κύκλωμα εκβιαστών και παραμένει προφυλακισμένο για την υπόθεση.
Ο συγκεκριμένος κρατούμενος ηλικίας 35 ετών φέρεται, μεταξύ άλλων, να δώρισε προ μηνών στο Ψυχιατρείο σκαπτικό μηχάνημα για τις εξωτερικές εργασίες της φυλακής. Η υπόθεση, γράφει η Καθημερινή, περιπλέκεται καθώς ο κρατούμενος «ευεργέτης» φέρεται να μετήχθη μυστηριωδώς από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου εκρατείτο, στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου οι συνθήκες φέρονται να είναι καλύτερες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κρατούμενος, για να ανταποδώσει τη βοήθεια που του παρασχέθηκε με τη μεταφορά του από την Αλικαρνασσό στον Κορυδαλλό δώρισε χρήματα στη διοίκηση του Ψυχιατρείου.
 
Μεταγωγή

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος μεταφέρθηκε προ τριμήνου στο Ψυχιατρείο από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εκρατείτο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μετακίνησή του έγινε κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης των γιατρών της φυλακής που έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του στην «ειδική» πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Αρνήθηκε ωστόσο ότι ο πελάτης του έχει οπιαδήποτε σχέση με τις κατασκευές στην εγκατάσταση, υποστηρίζοντας ότι το σύνολο των χρημάτων του έχει δεσμευθεί μετά την σύλληψή του.

Τις πληροφορίες για παρέμβασή του με στόχο την μεταγωγή του κρατουμένου από την Αλικαρνασσό στην Αθήνα διαψεύδει αξιωματούχος των φυλακών, αρνούμενος μάλιστα ότι υπήρξε οποιαδήποτε δωρεά χρημάτων από τον κρατούμενο



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...