Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Σεφερλής: «Με τον Λαζόπουλο κάνουμε παρόμοια πράγματα»

Σεφερλής: «Με τον Λαζόπουλο κάνουμε παρόμοια πράγματα»

Πιο ειλικρινής από ποτέ ήταν ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που
μίλησε για τα χρόνια που κινδύνεψε να πάει φυλακή, τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει και το «παράπονο» που έχει από τον Λάκη Λαζόπουλο. «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Λάκη. Αλλά δεν νομίζω ότι ποτέ θα μπει στη διαδικασία να δεχθεί να συνεργαστούμε. Κάνουμε παρόμοια πράγματα. Δε θεωρώ ότι θα ήμουνα ποτέ στα σχέδιά του να με συμπεριλάβει στις παραστάσεις του. Εγώ έχω δηλώσει το θαυμασμό μου στην ευφυΐα του και στο ταλέντο του. Κάτι λέει το γεγονός ότι έχει καλέσει όλο τον κόσμο στην εκπομπή του εκτός από εμένα».
Αυτό ήταν το σχόλιο του Μάρκου Σεφερλή στο Εγώ weekly που έρχεται και δένει με τον ρατσισμό που δηλώνει ότι έχει υποστεί: «Μπαίνοντας στον χώρο αυτό με το προσωπικό μου στυλ και χιούμορ βίωσα απόρριψη από κάποιους top συναδέλφους. Από το όλο κύκλωμα. Ήταν όλοι αυτοί και ο Σεφερλής. Βέβαια τώρα έχει γίνει μία στροφή.Με βλέπουν κάπως διαφορετικά».
Τέλος, συγκεκριμένα για το Δελφινάριο και τα χρέη που αρχικά αυτό του συσσώρευε, έχει να πει: «Όταν αποφάσισα να πάρω το Δελφινάριο πέρασα δύσκολες στιγμές. Πολλοί πίστευαν ότι θα πάω φυλακή, άλλοι πάλι ήθελαν να πάω φυλακή. Τελικά δεν τους έκανα το χατίρι, με αγάπησε ο κόσμος και κατάφερα να πληρώσω τα χρέη. (...) Το θέατρο μόνο είχε φτάσει γύρω στις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ που ήταν μοιρασμένα σε επιταγές- ξέχωρα από τα μετρητά γιατί ότι είχα στην άκρη τα είχα βάλει μέσα. Έτρεχα να καλύψω χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα χρήματα σχεδόν ούτε για το γάλα του Χάρη. (...) Αυτό κράτησε δύο χρόνια. Έπαιζα στην Αθήνα από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή και κάθε Δευτέρα και Τρίτη πήγαινα περιοδεία με το ίδιο έργο μαζί με το Χάρη που ήταν μωρό για να μπορώ να βγάζω χρήματα και να πληρώνω τις επιταγές. Ήταν εξαντλητικό, δύσκολο αλλά έφερε αποτέλεσμα».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...