Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συμφωνία πολλών εκατ. δολαρίων για το Hangover 3


Συμφωνία πολλών εκατ. δολαρίων για το Hangover 3

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Αυτό φαίνεται πως σκέφτονται οι
παραγωγοί του Hangover και βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τους ηθοποιούς Bradley Cooper, Zach Galifianakis και Ed Helms.

Οι τρεις πρωταγωνιστές φαίνεται πως ζητούν 15 εκατ. δολάρια ο καθένας για τη νέα παραγωγή, ενώ το πρώτο Hangover είχε κέρδη 450 εκατ. δολάρια και το sequel 581 εκατ. δολάρια. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Hollywood Reporter» οι διαπραγματεύσεις για τα υπέρογκα ποσά «τρέχουν» εδώ και πολλούς μήνες. Οι νέες τιμές που αναφέρθηκαν είναι σημαντικά πιο ψηλές από την πρώτη ταινία του 2009, όπου η συμφωνία έκλεισε στα 35 εκατ. δολάρια. Φυσικά κανείς δεν μπορούσε τότε να προεξοφλήσει ότι η ταινία θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Οπότε αν πάμε και για Hangover 4, πόσα λέτε να ζητήσουν οι πρωταγωνιστές; Σημειώνεται ότι στη δεύτερη ταινία οι ηθοποιοί πήραν 5 εκατ. δολάρια ο καθένας. 

Ο πρωταγωνιστής Bradley Cooper, αναφερόμενος στο τρίτο Hangover, δήλωσε ότι η ιστορία θα εκτυλίσσεται στο Los Angeles και θα απομακρυνθεί κάπως από τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη φόρμουλα των δύο πρώτων ταινιών. Η κυκλοφορία προγραμματίζεται για τον επόμενο Μάιο. 

 

 

 

 




newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...