Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το έργο ήταν… τέλειο για τον Πανσερραϊκό!

Το έργο ήταν… τέλειο για τον Πανσερραϊκό!

Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς
τέρματα, σε ένα ματς που αναμένεται να ξεχαστεί εύκολα, μια και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι «ερυθρόλευκοι» των Σερρών προκάλεσαν τη δεύτερη... βόμβα στον δεύτερη τη τάξει θεσμό εντός των τειχών, αφήνοντας εκτός συνέχειας το «συγκρότημα» του Ηρακλείου. Ας τα πάρουμε από την αρχή...
Πολύ δύσκολα αναμένεται να θυμάται κάποιος μετά από λίγες μέρες το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, καθώς δεν προσέφερε πολλές... συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο να επιτεθούν, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια κλασική φάση μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων.
Στο 28' ο Νίκος Καραγεωργίου αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του, καθώς ο Τζούνιορ ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, δίνοντ6ας την θέση του στον Μπέτο. Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, αν και προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα, ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που βγήκε πιο... ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο. Στο 55' ο Τσαούσης σέντραρα, αλλά ο Πίρσον δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει προ του Στεφανίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο επιθετικός των «Λιονταριών» δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, έπειτα από σέντρα – σουτ του Ντιόγκο.
Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν και έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, αλλά ο Βίσιο δεν μπόρεσε να βρει στόχο στο σουτ που επιχείρησε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 68' ο Πανσερραϊκός έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Βουτσιάς βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Πίρσον κατάφερε να διώξει σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους «ερυθρόλευκους» των Σερρών.
Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 85' ο Πανσερραϊκός μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του Πίρσον, αλλά ο Βουτσιάς άνοιξε πολύ το κοντρόλ, έπειτα από πάσα του Τριανταφύλλου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην ημίωρη παράταση.
Περισσότερα στο onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...