Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πρόβλημα και στην Κύπρο έχει δημιουργήσει η Άννα Διαμαντοπούλου

Πρόβλημα και στην Κύπρο έχει δημιουργήσει η Άννα Διαμαντοπούλου

Λευκωσία: Στο ακουστικό βρίσκεται η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου αναμένοντας ενημέρωση από την Ελλάδα, για
την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τους Κύπριους υποψηφίους που θα εξασφαλίσουν θέση στα ελληνικά ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Υπηρεσία Εξετάσεων ζήτησε σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε απάντηση. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι τα αποτελέσματα για τους Ελλαδίτες υποψηφίους -εάν δεν ανακοινωθούν την ερχόμενη Πέμπτη- θα ανακοινωθούν το πιθανότερο τη Δευτέρα 29 Αυγούστου αλλά είναι άγνωστο το κατά πόσο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των Κυπρίων υποψηφίων θα γίνει ταυτόχρονα ή κάποιες μέρες νωρίτερα ή αργότερα.
Η αβέβαιη αυτή κατάσταση, όπως είναι λογικό, εντείνει την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους, αφού περιμένουν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, ώστε να ταξιδέψουν στα σπουδαστικά κέντρα που θα εξασφαλίσουν θέσεις για να τακτοποιηθούν, αλλά προκαλεί και δικαιολογημένη ανησυχία τόσο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όσο και στο ΤΕΠΑΚ.
Κι αυτό διότι, το ακαδημαϊκό έτος στην Κύπρο αρχίζει στις 5 Σεπτεμβρίου και η κατάσταση με τους διπλοθεσίτες φοιτητές θα πρέπει να ξεκαθαρίσει έγκαιρα, ούτως ώστε οι κενές θέσεις που θα προκύψουν να κατανεμηθούν μέσω της τρίτης κατανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...