Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Νεα προγραμματα για το καλοκαιρι του ΣΚΑΪ



Ο ΣΚΑΪ έχει εξασφαλίσει και για το καλοκαίρι νέα προγράμματα για τους τηλεθεατές του. Σειρές, γεμάτες δράση, εκπομπές με χιούμορ και
ενημέρωση αλλά και ντοκιμαντέρ γεμάτα από Ελλάδα και θάλασσα περιλαμβάνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. 
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για την καλοκαιρινή σεζόν, θα διαμορφωθεί ως εξής: Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου και καθημερινά μία νέα σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«The Giza Bar», ο τίτλος της και από Δευτέρα-Παρασκευή η ραδιοφωνική Γκίζα πίσω από την μπάρα θα ...σερβίρει τα ποτά της ...ενημέρωσης. Παρέα με τον Γιώργο Μυλωνά, τον Αντώνη Ανδρικάκη και τον Πάνο Σουρούνη για τα μπαρελκόμενα... Παράλληλα όπως και η ίδια υποστηρίζει : «Πλήθος καλλιτεχνών παρελαύνει κάθε βράδυ από τη μπάρα της με στόχο μια μεγαλύτερη καριέρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο....»...

Το Σάββατο 4 Ιουνίου έρχεται μία νέα ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ γεμάτη ...θάλασσα. Ο «Ναυτίλος» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 11.00 το πρωί και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο.
Ο «Ναυτίλος» είναι μια εντυπωσιακή παραγωγή της οποίας τα γυρίσματα έχουν κρατήσει τρία χρόνια με περισσότερες από 80 πλεύσιμες μέρες αποστολής στις θάλασσες της Ελλάδας, της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), το μοναδικό ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη θαλάσσια έρευνα, ξεκινά την πρώτη σειρά ωκεανογραφικών ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, που εξερευνά το θαλάσσιο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου (Αιγαίο Πέλαγος) και της Μαύρης Θάλασσας.
Το καθένα επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ναυτίλος» ταξιδεύει τον θεατή σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας για να εξερευνήσει, μέσα από τις περιπέτειες της επιστημονικής ομάδας, με επικεφαλής τον Δρ. Βαγγέλη Παπαθανασίου, τον θαλάσσιο και παράκτιο φυσικό πλούτο.
Τα εξωτερικά και υποβρύχια πλάνα, είναι γυρισμένα σε High Definition με κάμερες υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για τον ήχο και τον φωτισμό, ενώ τα animations και τα 3D μοντέλα παρουσιάζουν στον θεατή σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να ζωντανέψουν ενδιαφέρουσες αλλά και σπάνιες στιγμές από την υποθαλάσσια έρευνα.

Από την Κυριακή 5 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι «Τα παιδία δεν παίζει» επιχειρούν να περάσουν το δικό τους μήνυμα στους τηλεθεατές.
Η ταινία «Τα Παιδία Δεν Παίζει», που απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που έκανε διεθνή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Άμστερνταμ IDFA (International Documentary Festival of Amsterdam) και το 2010, προβλήθηκε στο BBC World, σε εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο έρχεται ως τηλεοπτική σειρά στον ΣΚΑΪ.
Η σειρά όπως και η ταινία καταγράφει τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας, του Βλαντ, της Χρύσας και του Χρήστου να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην πυκνοκατοικημένη πόλη της Πάτρας.
Μια παραγωγή της Anemon, σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΙ και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Άγγελη Ανδρικοπούλου και Αργύρης Τσεπελίκας.

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου επιστρέφει και πάλι στην οθόνη του ΣΚΑΪ η μοναδική σειρά «24» με τον Κίφερ Σάδερλαντ. Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.00
Η έκτη σεζόν ξεκινά 20 μήνες μετά από το συγκλονιστικό φινάλε της τελευταίας σεζόν, όπου συνελήφθη και κακοποιήθηκε ο JACK BAUER (Kiefer Sutherland) από τους κινεζικούς κυβερνητικούς πράκτορες και η τύχη του παρέμεινε άγνωστη ....
Το «24» είναι μία δημιουργία των Joel Surnow και Robert Cochran, και συνεχίζει και στον έκτο κύκλο να διατηρεί την απρόβλεπτη και μοναδική μορφή του .
Κάθε επεισόδιο καλύπτει μια ώρα πραγματικού χρόνου , και ολόκληρη η ιστορία διαδραματίζεται σε 24 ώρες σταματώντας κάθε φορά στο σημείο εκείνο , έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν πάλι να ακολουθήσουν τους χαρακτήρες δεδομένου ότι βιώνουν μια αξέχαστη ημέρα που είναι γεμάτη από απρόβλεπτες καταστάσεις.

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23.00 μία ενημερωτική εκπομπή επικαιρότητας με τίτλο «ΣΚΑΪ θέμα». Στη συνέχεια στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί η εκπομπή «Ανδρικές υποθέσεις». Ένας οδηγός επιβίωσης για τον σύγχρονο άνδρα. Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, που θα προβάλλεται εβδομαδιαία με τον Κρατερό Κατσούλη και θα περιλαμβάνει θέματα, δράσεις, συζητήσεις και προτάσεις γύρω απ’ όλα όσα απασχολούν το περίφημο «ισχυρό φύλο».
Μια πολυθεματική εκπομπή που καλύπτει όλες τις ανδρικές υποθέσεις: αυτοκίνητα, μηχανές, περιποίηση, ελεύθερος χρόνος, σεξ, εργασία, extreme sports, εκδρομές, τεχνολογία, γάμος, παιδιά, μόδα, γυμναστική, διατροφή, συνήθειες, ιατρικά και κοινωνικά θέματα.

http://tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...