Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γέμισε ο τόπος επικίνδυνους παιδόφιλους


Τρία  κρούσματα παιδοφιλίας και μάλιστα  με συνολικά θύματα πέντε ανήλικα  παιδιά, είναι πάρα πολλά και  ιδιαίτερα ανησυχητικά για μια  χώρα όπως η Ελλάδα! Κι όλα  αυτά, μετά τις
αλλεπάλληλες αποκαλύψεις και συλλήψεις για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικους μέσω του Ίντερνετ.

Ένας  συνταξιούχος παιδίατρος ηλικίας 52 χρόνων είναι ο πρωταγωνιστής μιας υπόθεσης που έχει αναστατώσει την κοινωνία της Λάρισας! Σύμφωνα με την καταγγελία που οδήγησε στην σύλληψή του, ο «υπηρέτης του Ιπποκράτη» φέρεται ότι προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικα τσιγγανόπουλα από τον Τύρναβο το βράδυ της 25ης Μαρτίου! Ο 52χρονος, που είχε αποφυλακιστεί με χάρη για παλιότερη αξιόποινη πράξη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το οποίο όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο!

*** Στην  Πάτρα, η Ασφάλεια ερευνά με κάθε μυστικότητα μια άλλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα δυο 10χρονα αγόρια που φέρονται ότι έπεσαν θύματα ενός 55χρονου γείτονά τους πριν από λίγες ημέρες! Μετά την καταγγελία των γονέων των δύο παιδιών, ο δράστης ανακρίθηκε και αρνήθηκε ότι βίασε τα δύο αγόρια, ομολόγησε όμως ότι τα έχει θωπεύσει!

*** Στο Κιάτο Κορινθίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 22χρονο μουσουλμάνο μετά την καταγγελία μιας 16χρονης ότι, ενώ περπατούσε, την άρπαξε και την επιβίβασε με τη βία στο φορτηγάκι του και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την βίασε. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου η ανήλικη τον αναγνώρισε με απόλυτη βεβαιότητα και συνελήφθη.  



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...