Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Γυαλιά- καρφιά» τα έκαναν διαρρήκτες στην Αλεξανδρούπολη


Δεν  άφησαν τίποτα όρθιο οι διαρρήκτες  που χτύπησαν το κτίριο όπου στεγάζονται πολλές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, στην προσπάθειά τους να
κλέψουν χρήματα τα οποία βρήκαν τελικά σε μια συρταριέρα!

Οι δράστες διέρρηξαν τις δυο εισόδους του κτιρίου στο οποίο συστεγάζονται η Διεύθυνση Υγείας, το τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού, η Πρόνοια και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και στη συνέχεια παραβίασαν διαδοχικά όλες τις πόρτες, ακόμη και αυτές από τις… τουαλέτες που ήταν κλειδωμένες, αναζητώντας τον στόχο τους!

Αφού  παραβίασαν την εσωτερική πόρτα που οδηγεί στα γραφεία του τμήματος Εμπορίου, κατέστρεψαν τελείως την συρταριέρα για να αρπάξουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Μετά, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές και σε άλλα έπιπλα γραφείων τα οποία ήταν κλειδωμένα και πίστευαν ότι θα έκρυβαν και άλλα χρήματα ή έγγραφα. Οι υπάλληλοι ανακάλυψαν την διάρρηξη το επόμενο πρωί και ειδοποίησαν την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών. 



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...