Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Απόλλωνας: Και τώρα τρέχει για τετράδα

Και τώρα τρέχει για τετράδα
Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, αφού η ομάδα για
δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είχε βαθμολογικές απώλειες και πλέον θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της τετράδας. Κόντρα στην Ένωση, οι κυανόλευκοι δεν άξιζαν να χάσουν και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον τους αδικεί.

Τουλάχιστον η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο  είχαν την καθολική υπεροχή και έμειναν πίσω στο σκορ από φάσεις που δεν προμήνυαν γκολ. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που έχει την κατοχή και έτσι ο Απόλλωνας έφυγε χωρίς βαθμούς και με σκυφτό το κεφάλι από το «Τάσος Μάρκου».
Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Μιχαηλίδη συνέχισαν από κει που έμειναν στο παιχνίδι με τον Ερμή. Ήταν μέτριοι, χωρίς καλή καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου και ακίνδυνοι επιθετικά ωστόσο, δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο.
Στην επανάληψη όμως, παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Εκεί που ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήρθε η λανθασμένη απόφαση του Λεόντιου Τράττου να υποδείξει πέναλτι.
Έτσι ο Απόλλωνας από το πουθενά βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ. Η αντίδραση των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών ήταν άμεση. Ισοφάρισαν, τέσσερα λεπτά αργότερα και ανέλαβαν εκ νέου τα ηνία για ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο άφησαν ακάλυπτα τα νώτα τους και το πλήρωσαν. 
Μετά το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, οι κυανόλευκοι είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν και πάλι κεφάλι. Η επιστροφή στις νίκες θα είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση το προσεχές Σάββατο στη Λεμεσό. Το θετικό για το τεχνικό ηγεσία, είναι ότι θα έχει και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της, με εξαίρεση φυσικά τον τραυματία Νασίφ Μόρις. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός δεν αποκλείεται να επιστρέψει πιο νωρίς στην αγωνιστική δράση αφού σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας τόνισε πως νιώθει καλύτερα εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μέσα στον επόμενο μήνα.

Τράττος για δεύτερη φορά
Για δεύτερη φορά φέτος ο Απόλλωνας ενδέχεται να  καταγγείλει την διαιτησία του Λεόντιου Τράττου. Το πέναλτι που έδωσε κατά των κυανόλευκων ήταν λανθασμένο. Θυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι είχαν καταγγείλει τον Τράττο και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων σε μια αναμέτρηση που η ομάδα της Λεμεσού αδικήθηκε σε πολλές περιπτώσεις από τον συγκεκριμένο ρέφερι.

sentragoal.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...