Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Εγκληματική αμέλεια νοσοκόμας



Η ανεύθυνη νοσοκόμα, η οποία προκάλεσε το θάνατο ενός βρέφους στο νοσοκομείο που εργαζόταν, «ανέβασε» στο Facebook
φωτογραφίες της που τη δείχνουν να κοιμάται εν ώρα υπηρεσίας. Οι φωτογραφίες της Βρετανίδας παρέμειναν στην προσωπική της σελίδα και μετά το τραγικό γεγονός, αποδεικνύοντας ότι δεν υπήρξε ούτε ίχνος μεταμέλειας.
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί έντεκα ημέρες πριν από τη θανατηφόρα δόση χλωριούχου νατρίου, κοινού αλατιού δηλαδή, που κόστισε τη ζωή στο άτυχο βρέφος. Το τεσσάρων μηνών αγοράκι έπαθε ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες, όταν η πεπειραμένη, κατά τα άλλα, νοσοκόμα του χορήγησε δεκαπλάσια δόση από αυτή που είχε υπαγορεύσει ο γιατρός.
Όταν η συντετριμμένη μητέρα είδε την εν λόγω φωτογραφία ξέσπασε: «Δεν είναι έκπληξη ότι ο γιος μου κατέληξε σε φέρετρο, αφού τον πρόσεχε κάποια σαν αυτή. Η φωτογραφία αποδεικνύει ότι δεν νοιάζεται».
Αρχικά η νοσοκόμα είχε γυρίσει κανονικά στην εργασία της, αφού το νοσοκομείο δέχτηκε την εξήγησή της για το θάνατο του βρέφους, για τον οποίο υποστήριξε ότι ήταν «ένα ατύχημα». Απολύθηκε μόνο όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου είδαν και μόνοι τους τις φωτογραφίες στην προσωπική σελίδα της νοσοκόμας στο Facebook.
Η γυναίκα δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τους γονείς του παιδιού για την εγκληματική της ανευθυνότητα.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...