Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κανονικά οι πτήσεις 29 και 30 Δεκεμβρίου



Θα φτάσουν στον προορισμό τους όσοι είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, μετά την
απόφαση των εργαζομένων στην Πολιτική Αεροπορία να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει.
Υπενθυμίζεται ότι η απεργία αυτή είχε κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική από το Πρωτοδικείο, στο οποίο είχε προσφύγει η διοίκηση της ΥΠΑ.
Στη συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας με τον Δημήτρη Ρέππας βρέθηκε λύση , ενώ η απόφαση τους θα ανακοινωθεί επίσημα μετά τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.
Σε δηλώσεις ο κ. Δημήτρης Ρέππας, τόνισε ότι με την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αποφασίστηκε τότε, το σύνολο των πιλότων και μηχανικών, να τοποθετηθούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Παραδέχθηκε όμως ότι ο αριθμός των πιλότων και μηχανικών είναι μεγάλος και δεν είναι δυνατόν να αξιοποιηθεί, μόνο στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία να επιλύσει το θέμα με το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή αυτές τις ημέρες και θα προβλέπει ότι το κράτος, με τρόπο που ανταποκρίνεται στο συμφέρον της Διοίκησης και του κοινωνικού συνόλου, θα αποφασίσει πώς θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό αυτό και σε άλλες υπηρεσίες που μπορεί να υπάρχουν θέσεις, οι οποίες πρέπει να καταληφθούν από πιλότους και μηχανικούς.
Το απόγευμα θα συζητηθεί και το θέμα της παραίτησης του πρόεδρου της ΟΣΥΠΑ, της κ. Αλεβιζόπουλου.
Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αντιδρούσαν στις μετατάξεις περίπου 500 μηχανικών και πιλότων της πρώην Ολυμπιακής στην ΥΠΑ.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...