Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Τέρμα γκάζι» για τα έργα στη Θεσσαλονίκη



Αποφασισμένη να πατήσει «τέρμα το γκάζι» προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα τα έργα που έχουν σχεδιαστεί και χρειάζεται η Θεσσαλονίκη, και έτσι
χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος η πόλη να τεθεί άμεσα στο επίκεντρο της ευρύτερης περιοχής, είναι η κυβέρνηση, όπως τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης.
Στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Money Show, ο κ. Μαγκριώτης αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχέδιο υποδομών-μεταφορών 2010-2020, σημειώνοντας ότι στόχος του είναι τα έργα που έχουν σχεδιαστεί να «κουμπώνουν» με αυτά που ήδη γίνονται, αλλά και τα άλλα που πρόκειται να υλοποιηθούν.

Υπογράμμισε δε τη σημασία της σωστής μελέτης των έργων, πριν την έναρξη της υλοποίησής τους, τονίζοντας ότι η Εγνατία A.E. ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τις μελέτες των πρώτων project, όπως είναι η αναβάθμιση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής από το Κ16 τον «Κόμβο της Λαχαναγοράς» μέχρι τον «Κόμβο της οδού Λαγκαδά» κοντά στον «Τιτάνα». Η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο είναι ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνολικά το έργο θα στοιχίσει 150 εκατομμύρια ευρώ.




newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...