Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«ΔΙΠΛΟ» ΜΕ ΤΗ... ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΖΕ ΒΙΤΟΡ


Ματσάρα διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (28/11) στο Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας μεταξύ
του ΑΠΟΠ/Κινύρα και της ΑΕΛ. Τρεις φορές προηγήθηκε ο γηπεδούχος και ισάριθμες ισοφάρισαν οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λεμεσού, οι οποίοι ωστόσο... είπαν την τελευταία λέξη στο 89΄ και με τέταρτο γκολ πήραν την εκτός έδρας νίκη με το "Αγγλικό" 4-3. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Πολυβίου σημείωσαν οι Αλέκου στο 9΄, Κολί στο 36΄ και Μπερβίλ στο 60΄, ενώ των φιλοξενουμένων οι Ζε Βιτόρ στο 18΄, στο 62΄ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και Ρόκε στο 37΄.

Από την έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες έδειξαν τις προθέσεις τους και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αφού μοναδικός τους στόχος ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ο ΑΠΟΠ/Κινύρας, αφού απείλησε με τον Αλέκου στο 5΄, ευτύχησε να ανοίξει... το σκορ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν αξιοποίησε την μπαλιά του Ματουσίβα και με ωραίο πλασέ "έγραψε" το 1-0. Απ' εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα του Μιχάι Στοϊκίτσα πέρασε... στην αντεπίθεση κι αφού έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση, κατάφερε τελικά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με δυνατό σουτ του Ζε Βιτόρ στο 18΄. Η ΑΕΛ συνέχισε να υπερέχει, "ψάχνοντας" το δεύτερό της τέρμα, ωστόσο το γκολ... ήρθε για την ομάδα του Γιώργου Πολυβίου στο 36΄, όταν ο Κολί νίκησε με πλασέ το Χαράλαμπο Καϊρίνο κι έκανε το 2-1. Άμεση... απάντηση από τη Λεμεσιανή ομάδα στο 37΄, η οποία με τον Έλιο Ρόκε, που σημειωτέον την "βρίσκει" με την ομάδα της Πέγειας, έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, "γράφοντας" το 2-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.  

Στην επανάληψη, ΑΠΟΠ/Κινύρας και ΑΕΛ συνέχισαν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φίλους των δύο ομάδων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, η οποία "έσπασε" καρδιές.Οι γηπεδούχοι πήραν για τρίτη φορά προβάδισμα στο σκορ με τον Μπερβίλ στο 60΄, ωστόσο απ' εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος Ζε Βιτόρ, ο οποίος αφού πήρε το "όπλο" του ισοφάρισε σε 3-3 στο 62΄, ενώ με το τρίτο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 4-3 και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του -η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ζέσεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του- ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος MARFIN LAIKI.

ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Ζέσεβιτς, Κολί, Ντε Κάστρο, Ταλ, Μπερβίλ, Ανιουέτα, Γιούστε (68΄ Φαν Ντέζελ), Λούκμαν, Ματουσίβα (62΄ Λιρί), Παύλου (78΄ Σωτήρογλου), Αλέκου.
ΑΕΛ: Καϊρίνος, Κακογιάννης, Τζούνιορ (62΄ Πάρπας), Ντικουμάνα, Ζόνεφελντ, Νικολάου (62΄ Χοφς), Κέρκεζ, Ζε Βιτόρ, Ρόκε, Φρέντι, Ράσιακ (78΄ Γκονζάλες).
Κίτρινες Κάρτες: Ανιουέτα (4η) - Τζούνιορ, Χοφς.
** Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Πολυβίου στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μπερβίλ, Ματουσίβα και Αλέκου πήραν τη θέση των Σαμάρα, Λιρί και Σωτήρογλου αντίστοιχα.
** Μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μιχάι Στοϊκίτσα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή. Ο Μάικ Ζόνεφελντ πήρε τη θέση του Έντβιν Ουόν.
** Δεύτερο φετινό γκολ για τον Αλέκο Αλέκου στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Τα πρώτα τρία φετινά του γκολ σημείωσε ο Ζε Βιτόρ στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Πρώτο φετινό γκολ για το Μοχάμεντ Κολί στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Πρώτο φετινό γκολ για τον Έλιο Ρόκε στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Πρώτο φετινό γκολ για τον Μπερβίλ στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.
** Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Τρύφωνος, με βοηθούς τους Μιχάλη Χατζηνικόλα και Σωτήρη Βίκτωρος.  
Author: kerkida.net team 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...