Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η μεγάλη καρδιά του Γιάννη Πλούταρχου


Ο δημοφιλής τραγουδιστής, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την κίνησή του, φροντίζει να
βοηθάει τους ανθρώπους αυτούς που το έχουν ανάγκη, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό του. Είναι ένα από τα ηχηρά ονόματα της νυχτερινής ζωής, που αποδεικνύεται πολύ ευαίσθητος άνθρωπος γιατί ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του και δίνει την αρωγή του όταν χρειαστεί. 

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου, μάλιστα, δεν ξεχνάει το παρελθόν του, αφού ξεκίνησε τα βήματά του στο τραγούδι χωρίς να έχει οικονομική άνεση και, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα φροντίζει να είναι στο πλευρό όχι μόνο των δικών του ανθρώπων αλλά και εκείνων που χρειάζονται τη βοήθειά του. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δίνει μαζί με τη γυναίκα του Μαρία το επίδομα πολύτεκνης οικογένειας σε μία άπορη πολύτεκνη οικογένεια. Μ’ αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει την ευαισθησία του και τη φιλανθρωπία του, χωρίς να διστάσει να δώσει απλόχερα τη βοήθειά του. 

Εκτός του ότι με την πρώτη ευκαιρία τους επισκέπτεται και διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί τους, όπως πληροφορούμαστε από τους ίδιους πάντα ανθρώπους, τους βοηθάει και έμπρακτα. Μάλιστα, το κάνει με τόσο διακριτικό τρόπο ώστε να μη μαθευτεί, αφού θεωρεί πως τέτοιου είδους κινήσεις δεν χρειάζεται να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παράδειγμα προς μίμηση, λοιπόν, ο Γιάννης Πλούταρχος, και καλό θα ήταν να το ακολουθήσουν και άλλοι. 

ΠΗΓΗ: Χάι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...