Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Αγωνιά για τα αποτελέσματα του τεστ DNA η μητέρα του Μπεν


Το αποτέλεσμα του συγκριτικού τεστ DNA στα δείγματα του γιου της και του νεαρού που παρουσιάστηκε στις
αρχές στην Κύπρο όταν είδε πως τον αναζητούσαν λόγω της ομοιότητάς του με τον Μπεν Νίντχαμ περιμένει τις επόμενες ημέρες η μητέρα του αγνοούμενου Βρετανού.

Στις νεότερες δηλώσεις της τη νύχτα της Δευτέρας η Κέρι Νίντχαμ είπε χαρακτηριστικά ότι δεν τολμά να ονειρεύεται αλλά και ότι δεν μπορεί να μη συνεχίσει να ελπίζει ότι ο νεαρός στην Κύπρο είναι ο Μπεν. 

Πρόσθεσε ότι σήμερα είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική μέρα καθώς είναι τα 24α γενέθλια του γιου της. «Θα ήταν ένα φανταστικό δώρο για τον ίδιο αν επέστρεφε στην οικογένειά του τη μέρα των γενεθλίων του», είπε η κα. Νίντχαμ.
Η 41χρονη Βρετανίδα επανέλαβε ότι βλέπει ομοιότητα μεταξύ του νεαρού στην Κύπρο –που δήλωσε ότι είναι 21 ετών και ότι κατάγεται από τη Ρουμανία- και του Μπεν. Ανέφερε μάλιστα ότι έχει βάλει τη φωτογραφία του νεαρού δίπλα από τις φωτογραφίες του Μπεν και του πατέρα του, επιβεβαιώνοντας τις ομοιότητες.

«Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα. Έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση εκατοντάδες φορές, αλλά ποτέ πριν στο σημείο της σύγκρισης DNA με το δείγμα που έχουμε από τον Μπεν», δήλωσε η Κέρι Νίντχαμ. 

Δείγμα DNA του Μπεν έχει ληφθεί από τα βρετανική αστυνομία μέσω του αίματος που είχε κρατηθεί στο μαιευτήριο κατά τη γέννησή του. Το δείγμα βρίσκεται σε διεθνή βάση δεδομένων
.


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...