Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ελπίδες για την οικογένεια του Μπεν Νίντχαμ

Η αδερφή του Μπεν, Λιάνα Νίντχαμ
Η οικογένεια του Μπεν Νίντχαμ επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερωθεί από την ελληνική
αστυνομία για την ύπαρξη βίντεο γυρισμένου στην Κύπρο που απεικονίζει έναν νεαρό ο οποίος φέρεται να μοιάζει πολύ με την τεχνικά επεξεργασμένη φωτογραφία του 24χρονου σήμερα Βρετανού. Ωστόσο, η οικογένεια δεν έχει δει ακόμα το βίντεο.

Η αδερφή 
του Μπεν, Λιάνα Νίντχαμ δήλωσε στην Daily Telegraph ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να αφεθούν να κάνουν προσεκτικά τη δουλειά τους. Σημείωσε ότι η ίδια και η μητέρα του δεν υπερβάλλουν τις προσδοκίες τους μέχρι να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς στο παρελθόν έχουν διαψευστεί και απογοητευθεί πολύ.



Τόνισε πάντως πως εφόσον προκύψουν αξιόπιστα στοιχεία τότε η οικογένεια είναι έτοιμη να ταξιδέψει έως την Κύπρο.

Η Λιάνα Νίντχαμ 
είπε επίσης ότι η δημοσιότητα γύρω από την υπόθεση της Μαρίας στα Φάρσαλα έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της οικογένειάς της. «Τώρα ξέρουμε πως ο κόσμος ακόμα ασχολείται και πως η υπόθεση του Μπεν δεν έχει κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του αγνοούμενου Βρετανού.

Στο μεταξύ, έρευνες στους καταυλισμούς Ρομά, και όπου αλλού συγκεντρώνονται αθίγγανοι, διεξάγει από το Σάββατο η κυπριακή αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει το νεαρό που σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες μοιάζει με το μικρό Μπεν, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

«Εμείς μόλις πήραμε το σήμα από την Interpol αρχίσαμε τις έρευνες και στον καταυλισμό στο Παραλίμνι και σε άλλες περιοχές του νησιού, αλλά και στην Άγια Τριάδα στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω είχε βιντεοσκοπηθεί ενας νεαρός που έμοιαζε πολύ με τον μικρό Μπεν» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης. 

Αν εντοπιστεί ο νεαρός θα γίνει εξέταση DNA για την ταυτοποίησή του. 


How Ben Needham may look now



skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...