Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Το "Βάλς με 12 θεούς" στη μικρή οθόνη!

Το "Βάλς με 12 θεούς" στη μικρή οθόνη!

Επιτέλους ξεκινά Ελληνική σειρά στην τηλεόραση. Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά.
Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου,
"Βάλς με 12 θεούς"  κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού στην Κύπρο.
Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα. Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, ένα συναρπαστικό "ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ", έρχεται για να σας καθηλώσει!
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου  και Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών.
Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα.
Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό. Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει επί δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητάει διαζύγιο.
Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια και νιώθει να μην έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά ικανός να αγαπήσει.
Η Μαρίνα είναι παντρεμένη με έναν όμορφο, αλλά συμφεροντολόγο σύζυγο. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή.
Προχωράει στο διαζύγιο, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...