Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Μαίρη Χρονοπούλου: Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή

Μαίρη Χρονοπούλου: Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι η ηθοποιός που τη θαυμάζουμε ακόμη στις υπέροχες ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες. Το δράμα με την υγεία της όμως που
την κρατάει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, την έχει οδηγήσει σε απόγνωση.

Στο κτήμα της που είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση ζει απομονωμένη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝEWS» και προσεύχεται να πεθάνει.

«Δεν φοβάμαι το θάνατο» εξομολογείται στον πνευματικό της γέροντα Ποιμένα στο μοναστήρι της Παναγίας Ευεργέτιδας στην Παιανία.

«Ο θάνατος ουσιαστικά δεν με αγγίζει! Πονάω, πονάω πολύ. Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή. Έχω περάσει άλλωστε τόσα πολλά, όμως νιώθω ευτυχισμένη και πλήρης. Ακόμα και όταν πονάω απο τα πολλά χειρουργεία προσπαθώ αυτό να μην με καταβάλλει» λέει.

«Η εκκλησία μας τη βοήθησε πολλές φορές απο τότε που της έκοψαν σε μεγάλο βαθμό τη σύνταξη. Κι εκείνη πριν την κρίση μας βοηθούσε πολύ. Τώρα πρέπει να πληρώνει τη γυναίκα γιατί έχει κινητικά προβλήματα, το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο. Έχει πολλούς φίλους αλλά είναι πολύ αξιοπρεπής. Η Μαίρη Χρονοπούλου κλαίει πολύ εύκολα και κυριώς με όσους δεν έχουν να φάνε. Δεν έχει άλλους συγγενείς παρά μόνο την μαμά της. Δύο φορές την εβδομάδα η Μαίρη στο καροτσάκι κι εγώ την επισκεπτόμαστε στον ξενώνα ηλικιωμένων που μένει» αναφέρει στο δημοσίευμα ο πνευματικός της!


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...