Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

To "Φως Στο Τούνελ" αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την απαγωγή Παπαγεωργίου


Δεύτερη εβδομάδα αποκαλύψεων στο «Τούνελ» για την υπόθεση της απαγωγής του νεαρού Μάριου, που
πάγωσε την κοινή γνώμη.

Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως σημαντικά στοιχεία για τις κινήσεις των απαγωγέων καθώς και για την εμπλοκή κι άλλων προσώπων από ευαίσθητες υπηρεσίες…
Η επίμονη και μεθοδική έρευνα φέρνει αποτέλεσμα. Τα στόματα σιγά-σιγά ανοίγουν και μάρτυρες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, βοηθούν στο να φωτιστεί αυτό το σκοτεινό τούνελ.
Ο Μάριος Παπαγεωργίου 26 χρόνων, έπεσε θύμα απαγωγής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τη νύχτα της Πέμπτης 9 Αυγούστου. Εγκέφαλος της συμμορίας φέρεται ότι είναι ο οικογενειακός φίλος Πέτρος Μιχαλεάκος που συνελλήφθη, αλλά δεν αποκαλύπτει την τύχη του άτυχου Μάριου.
Οι λεπτομέρειες της έρευνας σοκάρουν. Τα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στη θέση τους και δίνουν την τελική εικόνα που προκαλεί ανατριχίλα.
Τα αυτοκίνητα με τα οποία κινήθηκαν οι απαγωγείς
Η εκπομπή κατάφερε να εντοπίσει και παρουσίασε τα αυτοκίνητα που είχαν στην κατοχή τους ο εγκέφαλος και οι συνεργάτες του. Σύμφωνα με τις δικές τους δηλώσεις στις Αρχές, ο Μιχαλεάκος ζήτησε μία μέρα πριν την απαγωγή του Μάριου, απ’ τον συνεργάτη του Αναστάσιο Μπασαντή, το αγροτικό αμάξι του, μάρκας NISSAN. Ο τελευταίος ισχυρίζεται πως τη νύχτα της απαγωγής , ο φερόμενος ως εγκέφαλος εμφανίστηκε στη γειτονιά του, μ’ ένα λευκό Fiat Punto. Με αυτό τον μετέφερε στην περιοχή του Ιπποδρόμου και στο Τροκαντερό για να γνωστοποιήσουν στη μητέρα του Μάριου τηλεφωνικά την απαγωγή. Κανείς δεν εντόπισε το κενό στη μαρτυρία του, των τριών ωρών που μεσολάβησαν μέχρι να επικοινωνήσει με τη μητέρα. Μιχαλεάκος και Μπασαντής ήταν μαζί την ώρα που η απαγωγή ήταν σε εξέλιξη. Η εκπομπή αποκάλυψε ότι μια ώρα πριν ο Μάριος πέσει θύμα απαγωγής, η σύζυγος του Μιχαλεάκου επικοινώνησε με τον Μπασαντή, κάτι που επανέλαβε πέντε ώρες περίπου μετά, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα. Κανείς δεν είχε αναφέρει τις συνομιλίες αυτές.
Τραγελαφικές καταστάσεις στις έρευνες
Η εκπομπή βρήκε το λευκό Fiat Punto που οδηγούσε ο εγκέφαλος και ο αστυνομικός γιος του. Το εγκατέλειψαν στην περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μετά από μηχανική βλάβη. Ο Μιχαλεάκος ξήλωσε τις πινακίδες για να μη φανεί ότι το αυτοκίνητο είχε βγει παράνομα από γνωστή εταιρεία. Προσπάθησε να βρει μηχανικό για να το επισκευάσει, αλλά στο μεταξύ γερανός της Τροχαίας το απομάκρυνε από τη λεωφόρο Ποσειδώνος γιατί εμπόδιζε την κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε μάντρα της Αστυνομίας. Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες για να καταλάβουν οι Αρχές ότι το συγκεκριμένο Fiat, πρέπει να ερευνηθεί γιατί χρησιμοποιήθηκε τη νύχτα της απαγωγής!

anikolouli.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...