Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Κύπρος: Αλλοδαπή ξάφρισε το σπίτι του εργοδότη της Διάταγμα 6ήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 37χρονης οικιακής βοηθού από
τις Φιλιππίνες, η οποία παραδέχθηκε ότι απέσπασε από την οικία του εργοδότη της χρυσαφικά αξίας 42,800 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην αστυνομία από το 69χρονο εργοδότη της, ο οποίος ήγειρε υποψίες εναντίον της 37χρονης, που εργοδοτούσε τα τελευταία δυο περίπου χρόνια.

Ανακρινόμενη, η οικιακή βοηθός παραδέχθηκε ότι έκλεψε χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή και υποστήριξε ότι τα έπαιρνε σε ενεχυροδανειστήρια για να εξασφαλίσει χρήματα. Ωστόσο, στην κατοχή της δεν ανευρέθηκαν οποιαδήποτε χρήματα και γίνεται προσπάθεια για εντοπισμό της κλαπείσας περιουσίας.

Η ύποπτη συνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 6ήμερη κράτηση της.

Ο κ. Σωτηριάδης κάλεσε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τα προσωπικά αντικείμενα αξίας που κατέχει και όπως τα τοποθετεί σε ασφαλείς χώρους, όπως είναι τα χρηματοκιβώτια.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...