Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Δεσμεύονται δύο ακίνητα της πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου

Δεσμεύεονται δύο ακίνητα της πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου

Ενα ακίνητο στην Αμάρυνθο και ένα στην Κόρινθο που ανήκουν στην Γκούντρουν Μολντενάουερ, πρώην
σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου έδωσε εντολή να δεσμευθούν ο ανακριτής της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλής.

Η κυρία Μολντενάουερ απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους πριν λίγες ημέρες για εμπλοκή της στην υπόθεση διακίνησης «μαύρου» πολιτικού χρήματος του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η πρώην σύζυγος του υπουργού κατέστη κατηγορουμένη στην υπόθεση καθώς εντοπίστηκαν εμβάσματά της προς την ιταλική εταιρία, που φέρεται να διακινούσε παράνομα χρήματα του Ακη Τσοχατζόπουλου και που είχε συσταθεί από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Γιώργος Σαχπατζίδη.

Στις αρχές της Κύπρου στοιχεία της δικογραφίας

Οι ανακριτές της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ πρόκειται άμεσα να αποστείλουν στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας στην Κύπρο, καθώς οι κυπριακές αρχές φέρονται να έχουν ζητήσει, μέσω δικαστικής συνδρομής, στοιχεία για τον Κύπριο πρώην υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και τον επιχειρηματία Αλ Ζαγιάντ Φουάντ (Αl Zayad Fouad).

Τα ονόματα των δύο κυπρίων υπηκόων εμπλέκονται στη δικογραφία, που έχει σχηματίσει η ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση των «ωφελημάτων», τα οποία φέρεται να έλαβε ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος από την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...