Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

«Βουτιά θανάτου» στις στροφές του Μπράλου


-Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και ένα παιδί περίπου 15 ετων μεταξύ των νεκρών...

-Μεγάλη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ και της τροχαίας σε εξέλιξη αυτή την ώρα για την ανάσυρση των θυμάτων.
..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, διερχόμενος οδηγός τηλεφώνησε στο 100, γύρω στις 13:30΄ και είπε ότι ένα αυτοκίνητο "έφυγε" έξω στο 11ο χλμ Θερμοπυλών - Ιτέας, στις στροφές πριν το "Χανι του Καρανάσιου". 

Στην τροχαία Λαμίας σήμανε συναγερμός και μαζί με την 7η ΕΜΑΚ ξεκίνησαν τις έρευνες. Τελικά 2 ώρες αργότερα περίπου εντόπισαν στο βάθος του γκρεμού ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 4 νεκροί, 3 γυναίκες και 1 άνδρας. Οι 3 γυναίκες είχαν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του γκρεμού, ενώ ο τέταρτος πιθανότατα ο οδηγός βρέθηκε νεκρός εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας. Ο άνδρας και οδηγός του αυτοκινήτου είναι 52 ετών και η γυναίκα του 49 ετών. Επίσης νεκροί είναι ακόμη μια γυναίκα και ένα αγόρι, περίπου 15 ετών, που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμήθηκε ο οδηγός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο, όπως καρδιακό επεισόδιο ή κάτι άλλο, που να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Η πρόσβαση στον τόπο του συμβάντος είναι πολύ δύσκολη και ακόμη δυσκολότερη η επιχείρηση ανάσυρσης των νεκρών.

Στο ίδιο σημείο πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό και είχε σκοτωθεί 28χρονος Λαμιώτης, από όπου και οι φωτογραφίες(Διαβάστε την σχετική είδηση)

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...