Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κρήτη: "Ο ξάδερφός μου ψυχορραγούσε και τον χτυπούσε στο κεφάλι"


Εικόνες που ξεφεύγουν από την ανθρώπινη φαντασία περιέγραψε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ο
17χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στο μακελειό της περασμένης Παρασκευής έξω από το Ροτάσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με όσα είπε, βρισκόταν με τον ξάδερφο του και τραγικό θύμα του επεισοδίου στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειας Βελεγράκη και φεύγοντας από εκεί έπεσαν σε "ενέδρα" που τους είχαν στήσει ο 17χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας και ο 22χρονος γαμπρός του.

Ο ανήλικος ξεσπώντας  συνεχώς σε λυγμούς περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί, λέγοντας ότι αρχικά οι άλλοι δύο έπεσαν πάνω στο 17χρονο θύμα με το αυτοκίνητο και στην συνέχεια ήρθε και ένα δέυτερο όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο 44χρονος πατέρας και ο 22χρονος αδερφός του φερόμενου ως δράστη και τον ξαναχτύπησαν.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την απολογία του μικρού, και όταν ο τραυματισμένος ξάδερφος του άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, ο 44χρονος φώναξε "Είναι ζωντανός, σκοτώστε τον".

Τότε ο μικρός γιος του 44χρονου έπιασε από πίσω το τραγικό θύμα και τον μαχαίρωσε..

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, εκείνη την ώρα ο αδερφός του φερόμενου δράστη και ο γαμπρός του είχαν απομακρυνθεί από το σκηνικό και βρίσκονταν σε παρακείμενο χωματόδρομο από τον οποίο έφταναν ο θείος και ο αδελφός του θύματος . 


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...