Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και πέθανε στο δρόμο!


Ένας 48χρονος από την Αμαλιάδα κατέληξε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, καθώς λόγω
των ελλείψεων στα νοσοκομεία τον έστελναν από το ένα στο άλλο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Σύμφωνα με το patrsinews.com, ο 48χρονος που εργαζόταν στο δήμο Ήλιδας με το πρόγραμμα πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας, τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους οικείους του, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος.

Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική. Μέχρι εκεί όλα καλά, μόνο που το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί άρχισαν πλέον  να συζητούν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έγινε επικοινωνία με το νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις. 'Έτσι κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Πράγματι, ο ασθενής στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό. Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...