Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δολοφονήθηκε 59χρονος στα Χανιά απο βόμβα σε παγιδευμένο χωράφι

Δολοφονήθηκε 59χρονος στα Χανιά απο βόμβα σε παγιδευμένο χωράφι

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσαν οι αστυνομικές αρχές την έκρηξη που
στοίχισε τη ζωή στον 59χρονο από τα Χανιά στο Καστέλι Κισάμο. Η έκρηξη σημειώθηκε στον κήπο σπιτιού, ο οποίος ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες, κατέληξαν στην ανθρωποκτονία από πρόθεση με στόχο τον 59χρονο ή την ηλικιωμένη μητέρα του στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο σπίτι. Τις υποψίες των αστυνομικών εντείνει το γεγονός ότι στο ίδιο σπίτι είχε τοποθετηθεί βόμβα και πριν απο δύο χρόνια.
Ο 59χρονος, ήταν μόνιμος κάτοικος Χανίων και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων, ενώ πήγαινε συχνά στο σπίτι της μητέρας του στο Καστέλι Κισάμου, όπως έκανε και το απόγευμα της Κυριακής.
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, μια ισχυρή έκρηξη έβγαλε όλους τους περίοικους από τα σπίτια τους και μαζί βγήκε και η μητέρα του και αντίκρυσε τον γιό της αιμόφυρτο και με το πρόσωπό του σχεδόν διαλυμένο.
Ο άντρας βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προκειμένου στην συνέχεια να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Χανίων. Όμως στην διαδρομή προς το νοσοκομείο, ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...