Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Με νέο σύντροφο η Νίνα Λοτσάρη

Με νέο σύντροφο η Νίνα Λοτσάρη

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Νίνα Λοτσάρη. Ένας νέος άνδρας από την Κέρκυρα της έχει κλέψει την καρδιά. Οι φωτογραφίες με τα παθιασμένα φιλιά και τις αγκαλιές που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για έναν νεαρό που ονομάζεται Σπύρος και κατάγεται από τα Επισκοπιανά της Κέρκυρας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Νίνα ταξίδεψε στην Κέρκυρα αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας της για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγαιναν καθημερινά στην παραλία Μεσογγή της Κέρκυρας κάνοντας ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες μεγάλου beach bar χωρίς καμία προσπάθεια να κρυφτούν από τους υπόλοιπους λουόμενους.




Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που επικαλείται μαρτυρία στενής φίλης του ζευγαριού, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης δεν ήθελαν να διαρρεύσει κάτι για το διαζύγιο πριν ενημερώσουν οι ίδιοι τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Πάντως, το διάστημα που η Νίνα ζούσε τον έρωτά της με το νέο της αμόρε, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρισκόταν στη Ρόδο συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές.

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου πέντε μήνες όταν συνειδητοποίησαν ότι γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό να είναι ερωτευμένοι κι ότι δεν τους αρκεί η συμβίωση σε μια σχέση τελματωμένη.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...