Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Διάρρηξη με λεία 189.000 ευρώ από διαμέρισμα στη Λεμεσό

Φωτογραφία αρχείου.

Λεμεσός: Ακριβά στοίχησε η ολιγοήμερη απουσία 63χρονου από το διαμέρισμα του, από το οποίο διαρρήκτες απέσπασαν
χρηματικό ποσό και τιμαλφή αξίας 189 χιλιάδων ευρώ, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Γεωργίου, ανέφερε πως ο 63χρονος Κύπριος επιχειρηματίας κατήγγειλε χθες βράδυ τη διάρρηξη του διαμερίσματος του, που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Γερμασόγειας, από το οποίο απουσίαζε από τις 23 Αυγούστου.

"Συγκεκριμένα διαπίστωσε ότι παραβιάστηκε το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στον τοίχο του σπιτιού του, από όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ, διάφορα ρολόγια και άλλα τιμαλφή αξίας 69 χιλιάδων ευρώ", είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, από μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του αρχηγείου αστυνομίας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αποστάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε πως οι δράστες, αφού εισήλθαν από το κλιμακοστάσιο, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος αφαιρώντας την κλειδαριά, ενώ παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο με βαριοπούλα.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...