Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Balotelli αφιερώνει τα γκολ στη Mamma Mia του!



Θεωρείται ο «αγέλαστος» σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι. Σε παλαιότερη ερώτηση γιατί ποτέ δεν πανηγυρίζει τα γκολ του, είχε απαντήσει: «Γιατί πολύ απλά κάνω την δουλειά μου. Όταν ο ταχυδρόμος σας φέρνει γράμματα πανηγυρίζει;»
 
Το βράδυ της Πέμπτης οι πανηγυρισμοί του ήταν εμφανείς και πρωτόγνωροι, τουλάχιστον για όσους ξέρουν τις συνήθειες του Ιταλού κανονιέρη. Ο Μπαλοτέλι έβγαλε τη φανέλα του, σφίγγοντας το σώμα του και δείχνοντας τη δύναμή του, σε μια στάση που περισσότερο παρέπεμπε σε αθλητή του αμερικάνικου wrestling.
 
Μετά τη λήξη του ματς, ο «άγριος» και αγέλαστος Μπαλοτέλι έτρεξε στις κερκίδες όπου βρισκόταν η μητέρα του, η οποία τον υιοθέτησε σε ηλικία δύο ετών επειδή οι Γκανέζοι γονείς του δεν μπορούσαν να τον μεγαλώσουν.
 
Όταν ο Μπαλοτέλι έγινε διάσημος, οι Γκανέζοι γονείς του τον διεκδίκησαν αλλά αυτός δεν τους αναγνώρισε ποτέ. Για τον Ιταλό στράικερ, μάνα είναι μόνο μια, και είναι αυτή που βλέπετε στο video.
Είναι περιττό να πούμε ότι ο πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης της Ιταλίας επί της Γερμανίας όταν πήγε στις κερκίδες κι έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του, της αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε.
 
Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της. Ο Μπαλοτέλι δήλωσε για αυτή του την κίνηση: «Τι θα μου μείνει από αυτό το ματς; Σίγουρα όταν μετά τη λήξη πήγα στη μαμά μου και της είπα: "Αυτά τα γκολ είναι για σένα. Περίμενα αυτή τη στιγμή πολύ καιρό". Από όταν ήρθε εδώ η μητέρα μου, ήθελα να την κάνω χαρούμενη. Σήμερα ήταν η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου, αλλά ελπίζω ότι αυτή η Κυριακή θα είναι ακόμα καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...