Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πενθεί το ιταλικό βόλεϊ

Πενθεί το ιταλικό βόλεϊ

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της η Ιταλίδα βολειμπολίστρια, Τζούλια Αλμπάνι, καθώς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρή, με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τουρκία, το προηγούμενο βράδυ κατά τη 01:00, η 30χρονη αθλήτρια πήδηξε από τη γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, πέφτοντας στον Βόσπορο. Η Αλμπάνι βρισκόταν στη γειτονική χώρα από τις 26 Μαΐου και οδήγησε με το αυτοκίνητό της ως τη γέφυρα, όπου έπεσε από ύψος 105 μέτρων. Τέσσερις ώρες μετά, ένας ψαράς ανέσυρε το νεκρό σώμα της και ακόμα ερευνάται ο λόγος που οδήγησε την άτυχη παίκτρια σε αυτή την απόφαση.

Η Αλμπάνι τη φετινή αγωνιστική περίοδο πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας της, Ορναβάσο, στην Α2 κατηγορία του ιταλικού βόλεϊ γυναικών. Επίσης, είχε αγωνιστεί στις Μπούστο Αρσίτζιο, Τρεκάτε και στην ελβετική Μπελιντσόνα.

Η ομάδα της εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το συμβάν: «Ευχαριστούμε όλους όσους μας δείχνουν την συμπάθεια τους και την αγάπη τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Είναι σίγουρα στιγμές λύπης και στεναχώριας. Τα λόγια χάνουν το νόημα τους και γίνονται ανούσια. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο της οικογένειας της Τζούλιας, που χρειάζονται ειρήνη και φιλία από όσους την αγαπούσαν. Κρίμα Τζούλια, για το χαμόγελο σου και όλα όσα έδινες σε όλους μας. Πάντα θα είμαστε ευγνώμονες που μοιραστήκαμε ένα μέρος του ταξιδιού μαζί σου. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...