Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνταγή της ημέρας: Λεμονάδα


ΛΕΜΟΝΑΔΑ


Υλικά:

4 λεμόνια
1 φλυτζάνι ζάχαρη
1 ½ λίτρο νερό
λίγο δυόσμο για τη διακόσμηση


Πλένουμε καλά τα λεμόνια, τα ξύνουμε στον τρίφτη και τα στύβουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ξύσμα λεμονιού με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για τρεις ώρες (πού και πού τα ανακατεύουμε).
Έπειτα το σουρώνουμε καλά και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το νερό.
Σερβίρουμε τη λεμονάδα πολύ παγωμένη με αρκετά παγάκια και φύλλα δυόσμου.


annamariabarouh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...