Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μειώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων στα Village Cinemas

Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες με 7 ευρώ
Στις τιμές του 2002 επανέρχονται τα εισιτήρια των Village Cinemas, που ανταποκρινόμενα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση ρίχνουν το αντίτιμο των εισιτηρίων στα 7 ευρώ.

Μέχρι σήμερα η γενική είσοδος στα Village Cinemas ήταν 8,5 ευρώ τις καθημερινές και 9,5 ευρώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

Η τιμή των 7 ευρώ θα ισχύει σε όλα τα Village Cinemas, για όλες τις αίθουσες, ενώ εξαιρούνται οι 3D προβολές, όπως και οι προβολές για τις αίθουσες Gold Class και Comfort.

Εκτός από τη νέα μειωμένη τιμή εξακολουθούν να ισχύουν και οι υπόλοιπες προσφορές που αφορούν: το φοιτητικό εισιτήριο των 5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το οικογενειακό πακέτο, αλλά και το Cosmote 2 for 1, που πλέον δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του κινηματογράφου να δουν την αγαπημένη τους ταινία μόνο με 3,5 ευρώ κάθε Τετάρτη.

newsbeast.gr

1 σχόλιο:

  1. αντε ρε οι απατεωνες που απο 3 ευρω το πηγαν κοντα 10 και θελουν και να τους λυπηθούμε.... σιγα την μειωση οταν πασγιζαν οι συνοικιακοι κιν/φοι να κρατησουν χαμηλα της τιμες τα βιλαγε την ειχανε δει χολιγουντ.Οταν το πατε το εισητιριο 3 ευρω καθημερινα και ολη την ευδομαδα το συζηταμε απατεωνες που πρεπει μια οικογένεια για να δει μια ταινια να παρει δανειο απο την eurobank.....ουστ λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...