Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Με κατεβασμένο παντελόνι βγήκε ο Γουέστ από το αμάξι της Καρντάσιαν! [εικόνες]

Ο Γουέστ βγήκε από το αυτοκίνητο της Καρντάσιαν με κατεβασμένο... παντελόνι! [ει

Το να σου... πέσει το παντελόνι, είναι από τα περιστατικά που εύχεσαι να μην σου συμβούν ποτέ. Πόσο μάλλον όταν
είσαι διάσημος ράπερ, όπως ο Κάιν Γουέστ, γνωρίζεις ότι οι παπαράτσι σε περιμένουν στη γωνία και συνοδεύεις και την πάντα... άψογη Κιμ Καρντάσιαν.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Το ζευγάρι, μετά τη βραδινή του έξοδο, επέστρεφε σπίτι του, όπου, ως συνήθως τους περίμεναν παπαράτσι γεμάτοι ελπίδα ότι θα καταφέρουν να απαθανατίσουν ένα τρυφερό ενσταντανέ.
Το συγκεκριμένο βράδυ, όμως, φαίνεται ότι οι παπαράτσι ήσαν περισσότερο τυχεροί. Γιατί μπορεί να μην κατάφεραν να φωτογραφίσουν το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, απαθανάτισαν, όμως, κάτι πολύ καλύτερο! Τον Κάιν Γουέστ σχεδόν χωρίς παντελόνι!
Ο διάσημος ράπερ, ή είχε πιει λίγο παραπάνω και είχε χαλαρώσει, ή δεν είχε σφίξει καλά τη ζώνη του, ή... είχε περάσει «όμορφα» στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι με την Κιμ Καρντάσιαν και δεν είχε προλάβει να σηκώσει ούτε το παντελόνι του!
Τί ακριβώς συνέβη μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ. Θα έχουμε, πάντως, να θυμόμαστε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Κάιν Γουέστ, αρχικά, με το παντελόνι χαμηλά στους μηρούς του και στη συνεχεία την όλη του προσπάθεια να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα, με τα χαμόγελα αμηχανίας και ντροπής να πηγαίνουν και να έρχονται!
Η πάντα άψογη και στην πένα ντυμένη Κιμ Καρντάσιαν, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αρκέστηκε στο να σκύψει το κεφάλι και να κρύψει για λίγο πίσω της τον ράπερ μέχρι να συμμαζευτεί. Τώρα αν έσκυψε το κεφάλι από ντροπή ή επειδή ήταν έτοιμη να σκάσει στα γέλια, αυτό είναι ένα ακόμη θέμα το οποίο δεν θα μάθουμε ποτέ...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...