Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κινδύνευσε αγοράκι που κατάπιε χάπια στο Ναύπλιο!


Η οξυδέρκεια μιας γειτόνισσας έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα 5χρονο αγοράκι, που είχε
καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο Ναύπλιο! Το παιδί είχε ανακαλύψει τα χάπια όταν η γιαγιά του, που είχε αναλάβει να το προσέχει, έλειπε από το σπίτι για ψώνια!

Η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος στις παλιές εργατικές κατοικίες Ναυπλίου αντιλήφθηκε ότι το αγοράκι δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά και κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σπίτι άνδρες της Ασφάλειας που διαπίστωσαν ότι ο μικρός βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών! Έτσι, κάλεσαν ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Εκεί, το 5χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η περιπέτεια μπορεί να είχε αίσιο τέλος για τον γεμάτο περιέργεια μικρούλη, όχι όμως και για τη γιαγιά του που ανακρίνεται από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ναυπλίου. Την προανάκριση παρακολουθεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου που θα αποφασίσει αν θα της ασκηθεί δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...