Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κιλκίς: Ζούσε άνετα κλέβοντας εκκλησίες και σούπερ μάρκετ



Ζούσε άνετα εξασφαλίζοντας χρήματα από τις εκκλησίες και τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ που έκλεβε, ένας 24χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην τελευταία του «δουλειά». 

Οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν καθώς έβγαινε από το κατάστημα ενός 34χρονου στην Τούμπα Κιλκίς, έχοντας πάνω του τα χρήματα που άρπαξε από την ταμειακή μηχανή.
      
Κατά την προανάκριση, διασταυρώθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει ο 24χρονος στα παγκάρια δυο εκκλησιών και άλλων δύο σούπερ μάρκετ στον Ευρωπό και στην Τούμπα στην ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας, τα οποία είχε διαρρήξει από τις αρχές Απριλίου. 

Η λεία του σε μετρητά και είδη, είχε φτάσει τα 1.360 ευρώ. Ο νεαρός διαρρήκτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς
   
Την ίδια στιγμή άγνωστοι ιερόσυλοι κλέφτες διέρρηξαν την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην περιοχή Στρόπωνες Διρφύων στην Εύβοια και παραβίασαν το παγκάρι, από το οποίο άρπαξαν 150 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 1.600 ευρώ σε κέρματα! Την κλοπή κατήγγειλε ο επίτροπος της εκκλησίας και η Αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...