Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η δύναμη ψυχής και το μήνυμα ζωής του Μανώλη Κονταρού [βίντεο]

Η δύναμη ψυχής και το μήνυμα ζωής του Μανώλη Κονταρού [βίντεο]

Στην εκπομπή « Έχει Γούστο»  και ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Ακάθιστου Ύμνου φιλοξενήθηκε, σε
πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση ο Κρητικός  καλλιτέχνης  Μανώλης Κονταρός, μαζί  με την με την ορχήστρα του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2010.
Ο αγαπητός Κρητικός καλλιτέχνης δέχθηκε μια πρόσκληση αγάπης και γλεντιού από την Μπήλιω Τσουκαλά, μια πρόσκληση την οποία είχε κάνει η ίδια η παρουσιάστρια στον Μανώλη όταν αυτός ήταν στην εντατική του Ευαγγελισμού μετά από δυο επεμβάσεις στην καρδιά και στην σπονδυλική στήλη και εκείνη είχε βρεθεί στο πλευρό του.
Συμβολικά λίγο πριν το Πάσχα, ο Μανώλης έδωσε μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας σ όλους μας τόσο σ αυτούς που περνάνε προβλήματα υγείας όσο και οικονομικά προβλήματα τώρα με την οικονομική κρίση και οι συνθήκες τους έχουν κάνει να σκύψουν το κεφάλι !
Ο Μανώλης Κονταρός όμως αγωνίστηκε γενναία και επίμονα, παίρνοντας δύναμη και ενέργεια από την οικογένεια του τα τέσσερα παιδιά του και τους φίλους του που τον στήριζαν ασταμάτητα με την αγάπη τους.
Κοντά στην επάνοδο του Μανώλη στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ο δημοφιλής τραγουδιστήςΚώστας Μακεδόνας ο οποίος στάθηκε δίπλα του την πρώτη ημέρα του ατυχήματος δίνοντας του θάρρος καθώς και εκείνος πέρασε την ίδια περιπέτεια .
Οι δυο τραγουδιστές τραγούδησαν  για πρώτη φορά μαζί στο στούντιο του « Έχει Γούστο» ενώ τους παρακολουθούσε ο Χειρούργος Ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Βαλαβάνης ο γιατρός που χειρούργησε και τους δυο στην σπονδυλική στήλη .
Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε όμως και ο πολύ καλός φίλος του Μανώλη , ο συνάδελφος τουΜάνος Πυροβολάκης.
Για τον Μανώλη Κονταρό μίλησαν και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομάδα τους τον Ολυμπιακό αλλά και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης
Αφορμή για αυτήν την όμορφη τηλεοπτική παρέα  η πρώτη επανεμφάνιση του Μανώλη στην σκηνή που θα γίνει σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία για την καριέρα του.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί το Σάββατο του Λαζάρου στις 7 Απριλίου, στην σκηνή από όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια στο κέντρο «Κονταρός» στις Βρύσες Αποκωρόνου.


tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...