Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη


Αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Μόνο το απόγευμα στην
Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά πιθανώς να βρέξει.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3  και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις κυρίως τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και στα θαλάσσια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Βαθμιαία στα ηπειρωτικά  θα αναπτυχθούν νεφώσεις που στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4  Μποφόρ και στα νότια 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ στα νότια θα πνέουν εντάσεως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικού νοτιοδυτικούς 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...