Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Χατζηγιάννης σπάει τη σιωπή του: «Είχαν ευθύνες βασικές, στο Ζυγό, και για λόγους προστασίας, σταμάτησα»

Ο Χατζηγιάννης σπάει τη σιωπή του: «Είχαν ευθύνες βασικές, στο Ζυγό, και για λόγους προστασίας, σταμάτησα»

Ένα μήνα μετά το τέλος της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με το «Ζυγό», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο
εμφανίστηκε μόνο δυο φορές, ο τραγουδιστής σπάει τη σιωπή του.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το περιοδικό «Vogue», μιλάει για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από το μαγαζί ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και δίνοντας τέλος σε φήμες.
«Ο Ζυγός ξεκίνησε σαν μια ωραία περιπέτεια, ένα ωραίο βήμα, χωρίς να παραβλέψω πως θα έπαιζα σε μια γωνία της Αθήνας λίγο δύσκολη και ξεχασμένη. Δυστυχώς, διακόπηκε απότομα για τυπικούς λόγους, αν και δεν μου αρέσει να κατηγορώ και να επιρρίπτω ευθύνες σε επαγγελματίες» τονίζει ο τραγουδιστής.
Και συνεχίζει λέγοντας: «Είχαν ευθύνες βασικές, δηλαδή νομικές, και για λόγους προστασίας των συναδέλφων μου και εμού, σταμάτησα. Δεν έχω μερίδιο ευθύνης και ποτέ δε μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Θα έστηνα στο Ζυγό μια συναυλία, που για μένα είναι ο φυσικός μου χώρος. Το αισιόδοξο είναι πως διατηρούμε την ίδια καλή διάθεση και συνεχίζουμε με μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική: Νέα Υόρκη Σικάγο, Λοςς Άντζελες, Βοστώνη».
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως μιλάει και για το ενδεχόμενο μιας διεθνούς καριέρας αναφέροντας πως θα τον ενδιάφερε. Συγκεκριμένα, λέει πως μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου στη Γερμανία και το δυνατό συμβόλαιο που έχει με την Universal Μusic Γερμανίας, επιθυμεί να προσπαθήσει να κυνηγήσει το όνειρο για το εξωτερικό, αφού θεωρεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...