Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη και στη ζωή


Ποιοι σταρ γνώρισαν το έτερον ήμισυ τους στο πλατό


Τα πολύωρα γυρίσματα και οι στενές επαφές έχουν οδηγήσει πολλούς σταρ του Hollywood
να βρουν τον έρωτα και το έτερον ήμισυ τους στο πρόσωπα κάποιου συμπρωταγωνιστή τους ή άλλου συναδέλφου από τα κινηματογραφικά πλατό.
Δεν είναι παράλογο αν σκεφτεί κανείς πόσες ώρες περνούν μαζί στα γυρίσματα μιας ταινίας ή σειράς, ειδικά αν υπάρχουν και ερωτικές σκηνές.
Δεν είναι όμως πολλά τα ζευγάρια που πάνε τη σχέση τους στο επόμενο βήμα και την επισημοποιούν. Για να δούμε λοιπόν μερικά διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και κατέληξαν στο γάμο…
Ο Will και Jada Smith γνωρίστηκαν το 1990, όταν η ηθοποιός έκανε δοκιμή για τον ρόλο της συντρόφου του Will στην σειρά «Fresh Prince of Bell Air». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997.

Η Katherine Heigl γνώρισε τον τραγουδιστή Josh Kelly στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «Only You» το 2005. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007.

H Sarah Michelle Gellar και ο Freddie Prince Jr γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «I know what you did last summer», το 1997, αλλά άρχισαν να βγαίνουν τρία χρόνια μετά. Παντρεύτηκαν στο Μεξικό το 2002.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Daredevil» το 2003. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2004 και παντρεύτηκαν το 2005.

Ο Daniel Craig και η Rachel Weisz γνωρίζονταν για αρκετά χρόνια, αλλά η συνεργασία τους στην ταινία «The Dream House»ήταν που τους έφερε πιο κοντά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά το 2011 στην Νέα Υόρκη, με την παρουσία μονάχα των παιδιών του Daniel και δυο φίλων του ζευγαριού.

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan». Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε και ότι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η Halle Berry και ο Olivier Martinez γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dark Tide» το 2010 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων του 2011. 


24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...