Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη
Άρχισε σταδιακά, από νωρίς το μεσημέρι,
η επιστροφή των Θεσσαλονικέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, δεν είναι αυξημένη και διεξάγεται -μέχρι στιγμής- χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των διοδίων, το εφετινό τριήμερο της Αποκριάς, η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, είναι «αρκετά μειωμένη», σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Η ίδια σχεδόν εικόνα παρατηρείται και στον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, όπου η κίνηση είναι «υποτονική», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστο Λιούπα.

«Η κίνηση είναι μειωμένη κατά 10% έως 15% σε σύγκριση με πέρυσι τέτοια εποχή, όπου γινόταν το αδιαχώρητο», ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο κ. Λιούπας, επισημαίνοντας ότι η πληρότητα στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ έφτασε μόλις το 40%.

«Ακόμα και για δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Ξάνθη και η Πάτρα, είχαμε μείωση της τάξης του 10%, παρ’ ότι τα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων δεν αυξήθηκαν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Στο μεταξύ, σε επαγρύπνηση βρίσκεται η Τροχαία Θεσσαλονίκης, για να διευκολύνει την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων, ενώ ισχύουν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Καθαρά Δευτέρα), απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου, από τις 3 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, από το 34ο χιλιόμετρο μέχρι την Αερογέφυρα της Θέρμης.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...