Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

«Οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα»

«Οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα»
Καταγγελτικός ήταν στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής
του Ατρόμητου άφησε στην άκρη την σπουδαία πρόκριση που πέτυχε η ομάδα του και ανέφερε ένα γεγονός που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Λάζλο Μπόλονι έφτυσε τον Επστάιν, ενώ αποπειράθηκε να τον χτυπήσει κιόλας.

«Θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που με λυπεί ιδιαίτερα. Θα πρέπει πάνω από όλα οι ξένοι προπονητές να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην Ελλάδα και ειδικά όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ και πρεσβεύεις αυτή την ιστορία. Απαιτώ από τον Μπόλονι να ζητήσει συγγνώμη από τον Επστάιν για αυτό που έκανε στην φυσούνα, τον έφτυσε και πήγε να τον χτυπήσει».

Για το παιχνίδι, είπε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είναι σημαντικό ότι ο Ατρόμητος προοδεύει. Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να μας δώσουν μεγαλύτερη προσωπικότητα. Είναι δίκαιη η πρόκριση, ήμασταν καλύτεροι. Τώρα κοιτάμε τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή αποκατάσταση. Δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι μετά από οφσάιντ. Για το μόνο που δεν μπορείτε να κατηγορήσει κάποιος τον Ατρόμητο είναι ότι κλέβει, πάντα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ατρόμητος: «Νομίζω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παίξαμε με 4-4-2 σε ευθεία, σε αντίθεση με την έδρα μας που παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ. Θέλαμε την πρόκριση, προτεραιότητα, όμως, για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Για αυτό προτίμησα να είναι ξεκούραστοί οι Μήτρογλου, Τάτος και να μπούνε δύο παίκτες που είναι πιο πειθαρχημένοι στο κομμάτι της τακτικής και στα τρεξίματα. Αν ήμασταν στην ισοπαλία και το παιχνίδι κυλούσε καλά τότε θα έμπαιναν, αυτό ήταν το σκεπτικό».

Για το πως περίμενε τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που περίμενα είναι ότι εμείς θα κλείναμε τους χώρους και ότι όσο περνούσε ο χρόνος το άγχος θα πήγαινε στην πλευρά του ΠΑΟΚ».

Τέλος ανέφερε: «Για εμένα δεν λέει κάτι εγώ έχω κατακτήσει Κύπελλο και πέρσι ο Ατρόμητος έπαιξε τελικό. Πιο πολύ το απολαμβάνω γιατί το γουστάρουν οι παίκτες μου. Πιο μεγάλη επιτυχία θα είναι εάν ο Ατρόμητος μπει στην πεντάδα του πρωταθλήματος».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...