Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης σε φοιτητές

Θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης σε φοιτητές
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσφέρει
 θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης σε φοιτητές του, ενώ ήδη έχουν επιλεχθεί οι πρώτοι 25 για να καλύψουν εποχιακές ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες του ιδρύματος.

Στην  προκήρυξη του ακαδημαϊκού  ιδρύματος εκδήλωσαν ενδιαφέρον 1.500 φοιτητές, από τους οποίους θα επιλέγονται κάθε φορά 25 άτομα για 4ωρη απασχόληση, τρεις φορές την εβδομάδα, σε θέσεις όπως τα κυλικεία, τον εκδοτικό οίκο του πανεπιστημίου, το Λογότυπο, είτε για να καλύπτουν ανάγκες σε μεταφορές, ακόμη και στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις της Καλάνδρας Χαλκιδικής.
Η επιλογή των φοιτητών πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, αλλά και ειδικές κατηγορίες (ΑμεΑ) ή πρόσθετα κριτήρια (τα επαγγέλματα των γονιών), ώστε να εξασφαλίζεται η ισότιμη συμμετοχή όλων στην τελική κατάταξη.

Σε περίπτωση μάλιστα ισοβαθμίας, προτεραιότητα φέρουν  οι φοιτητές οι οποίοι είναι περισσότερο συνεπείς στα ακαδημαϊκά τους καθήκοντα .
«Η προκήρυξη θέσεων μερικής απασχόλησης στο πανεπιστήμιο θα γίνεται κάθε χρόνο, στην αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς. 
Αυτή τη στιγμή έχουν επιλεγεί με βάση την συγκεκριμένη διαδικασία οι 25 πρώτοι φοιτητές, που θα καλύψουν κάποιες ανάγκες στο Λογότυπο και αλλού» δήλωσε χαρακτηριστικά  ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, ενώ διευκρίνισε  ότι οι φοιτητές θα πληρώνονται και θα ασφαλίζονται με βάση αυτά που προβλέπει η εργατική νομοθεσία για την μερική απασχόληση.
NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...